GTVPlay streamar Music House Panel och Centerstage Örebro

GTVPlay streamar Music House Panel och Centerstage Örebro

203
SHARE

Music House Panel är panelsamtal där alla som är inblandade i musikbranschen på något sätt i Örebro är välkomna att nätverka och diskutera musik med den intressanta panelen.

Första tillfället som streamas är den torsdagen den 15 november och det startar 18:00.

Det hela börjar med ett panelsamtal och öppen diskussion för att avsluta med Center Stage – Showcase med nya låtskrivare.

Panelen kommer att bestå av:

Abbas Salehi, Aloaded
Aloaded är den enda svenska fullservice-lösningen för modern oberoende musikdistribution. 100 procent oberoende och grundarna har aktivt valt att bygga verksamheten utan stöd av riskkapital och kortsiktiga intressen. Bolaget har idag sex anställda, i Stockholm, Malmö, Göteborg och Hongkong.

Mats Hammerman, SOM
Mats har drivit Sundsvallsbaserade skivbolaget Massproduktion i 39 år. Sedan 19 år tillbaka arbetar han som administratör och vice ordförande i SOM, Svenska Oberoende Musikproducenter, som samlar 300 oberoende svenska bolag samt arrangerar Manifestgalan och ger utbildning och stöd åt sina medlemsbolag. Mats även med Swedish Label Rights, en organisation som förvaltar de digitala rättigheterna för 40 000 låtar ur de oberoende bolagens katalog och via världsorganisationen Merlin förhandlar för dessa. Han har som sångare i punkband, aktiv i Pipeline, ljustekniker, chaufför, journalist, turnéledare och föreningsadministratör prövat de flesta rollerna i musikbranschen.

Under Center Stage kommer One Little Mountain och Hello Ocean att uppträda.

Ni kan se streamen här»

Karl-Johan Sandberg
GTVPlay